1. Home
  2. Eten en drinken

Eten en drinken

Of het nu gaat om een lekkere lunch tijdens uw Tropical Zoo bezoek of een spetterend familie- of bedrijfsfeest, wij kunnen het voor u verzorgen.

Heerlijk lunchen

Als Tropical Zoo bezoeker kunt u in ons restaurant terecht voor een heerlijke pannenkoek, salade, ijscoupe of meer! Bij mooi weer kunt u uiteraard ook neerstrijken op ons zonnige tuinterras. Wij verzorgen al het lekkers van onze menukaart op basis van self service.

Berkenhofs Restaurant: familiaire gemoedelijkheid.

Al ruim 22 jaar staat schoondochter Loes Moonen aan het roer van Berkenhofs Restaurant. Samen met haar team heeft zij het voor elkaar gebokst om het kleine restaurant met 50 zitplaatsen, tot een waar begrip te maken in de feesten- en partijenbranche. Nu zijn er 200 zitplaatsen binnen en 100 terrasplaatsen. Of het nu gaat om een borreltje & hapje na een heerlijke zondagmiddagwandeling, een gezellige high tea of een spetterend bedrijfs- of bruiloftsfeest, Loes en haar team kunnen het voor u verzorgen.

bekijk hier onze prijslijst voor het vieren van uw bruiloft, familie- of bedrijfsfeest bij ons op locatie. Uiteraard zijn wij ook het perfecte adres voor kinderfeestjes.

Onze koks werken uitsluitend met dagverse producten en bereiden alles in eigen keuken. Met oud slager Johan Antes (de eigenaar van Berkenhof) op de achtergrond, staan wij uiteraard garant voor kwaliteit! En niet onbelangrijk.......de combinatie met een bezoek aan Berkenhof Tropical Zoo en al zijn attracties maakt Berkenhofs Restaurant de meest unieke feestlocatie van Zeeland!

Berkenhofs Restaurant is voor gezelschappen (op reservering) ook buiten de Tropical Zoo openingstijden geopend

Graag tot ziens!

Loes Moonen, Jeroen Antes & teamEven lekker lunchen? Dat kan bij Berkenhofs Restaurant. Tussen 10:00 en 17:00 uur serveren wij deze uitgebreide lunchkaart waarin een hoofdrol is weg gelegd voor heerlijke pannenkoeken. Liever geen pannenkoek? Dat kan, wij serveren o.a. ook broodjes, salades, warme gerechten en taarten, ijscoupes en meer....

Lees meer...

De snack corner is een extra horecapunt welke wij vooral openen op drukke dagen waarop het aantal zitplaatsen in ons hoofdrestaurant niet voldoende is. U kunt de snackcorner vinden in de Kidsjungle. In de snackcorner verkopen wij eenvoudige snacks, drankjes en verpakte ijsjes.

Lees meer...

De leukste kinderfeestjes van Zeeland vier je bij Berkenhof Tropical Zoo! Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend Dinofeest of een gezellig Minigolf feest? Dit is zo maar eens een greep uit de kinderfeest mogelijkheden bij de Tropical Zoo.

Lees meer...

Hieperdepiep... hoera! Er is er één jarig en dat mag gevierd worden! En waar kunt u dat beter doen dan bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant? In ons gezellige restaurant bieden wij van koffie met gebak, tot een heerlijk buffet of barbecue, alles helemaal afgestemd op uw wensen.

Lees meer...

De leukste schoolreis in Zeeland! Een schoolreisje naar Berkenhof Tropical Zoo is leuk en ook nog eens leerzaam! Lekker spelen, een leerzame natuurles en een spannende ontdekkingstocht langs kleurige dieren. Tijdens een schoolreis bij de Tropical Zoo beleef je het allemaal!

Lees meer...

Op zoek naar een unieke locatie, waar voor de hele familie van alles valt te beleven? Zoek niet verder, bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant vindt u het! Van barbecue, tot high tea. Van brunch tot warm en koud buffet, wij kunnen het allemaal verzorgen.

Lees meer...

Bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant vindt u een trouwlocatie waar u spontaan vlinders van in de buik zou krijgen. Want wat is er nou romantischer dan trouwen tussen echte vlinders? Van een intiem diner tot een spetterende feestavond, wij verzorgen het en maken uw mooiste dag tot een succes!

Lees meer...

Verjaardag, bruiloft, bedrijfsuitje of zo maar een gezellig avondje met vrienden of familie organiseren? Wellicht is een receptie bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant een goed idee. Tijdens uw receptie verzorgen wij heerlijke drankjes en hapjes in ons sfeervolle restaurant. Uiteraard is de toegang tot alle attracties inclusief bij keuze uit één van onze arrangementen.

Lees meer...

Bent u al vele jaren in dienst van het bedrijf of heeft u uw huwelijksverjaardag te vieren? Voor uw bijzondere jubileum zoekt u vast een bijzondere locatie, waar u gezellig met collega’s, vrienden en familie stil kunt staan bij dit heugelijke feit. Wij verzorgen een breed aanbod: van lunch tot (barbecue)buffet. Van receptie tot feestavond met muziek.

Lees meer...

Gezellig met collega’s op pad? Een bezoekje aan de Tropical Zoo en al zijn attracties is zeker een goed idee voor een geslaagd bedrijfsuitje in Zeeland. Ook zijn er tal van leuke combinaties te maken in de omgeving. Denk aan een ritje met de Stoomtrein, deze stopt bij de Tropical Zoo voor de deur. Ook leuk is een rit met een elektrische solex of een tuktuk door de prachtige Zak van Zuid-Beveland.

Lees meer...

Wauw….er is een klein wondertje geboren! De hele wereld mag het weten! Bij Berkenhof Tropical Zoo kunnen wij een mooi kraamfeest voor u verzorgen. Als uw gezelschap uw kleine spruit heeft bewonderd, geknuffeld en gekust, bestaat er natuurlijk de mogelijkheid om de Tropical Zoo en al zijn attracties te bewonderen. Wie weet treft u bij de tropische dieren nog meer baby geluk.

Lees meer...

Klik hier voor de prijslijst van al onze arrangementen. Voor vragen of reserveringen kunt u ons bereiken via tel nr: 0113-649729 of e-mail: restaurant@tropicalzoo.nl

Lees meer...
 

Feestje? 0113-649729

 

Maatregelen tijdens uw bezoek

Op dit moment zijn de meeste corona gerelateerde maatregelen komen te vervallen. Wij vragen u nog wel om uw tickets online te kopen. Zo kunnen wij alles in goede banen sturen en het bezoek voor iedereen prettig laten verlopen. Tickets en jaarkaarten zijn online te koop via onze online ticketshop. Ook kunt u hier een datum reserveren als u reeds in het bezit bent van een jaarkaart. U hoeft tickets niet uit te printen, wij kunnen deze scannen op uw smartphone

Lees hieronder verder welke maatregelen momenteel verder van kracht zijn, zodat u goed voorbereid bent.

vragen?

(Scroll down for English version)

Maatregelen

Ook al zijn de meeste maatregelen komen te vervallen, enkele maatregelen blijven nog van kracht om het bezoek voor iedereen prettig te laten verlopen. Denk hierbij aan het online kopen van uw ticket, de aanwezigheid van desinfectiepunten, extra schoonmaak en goed geïnstrueerd personeel. Wij hebben natuurlijk ook uw medewerking en verstandigheid nodig om alles goed te laten verlopen. Wij rekenen op u!

Toegang met een online aangekocht ticket en QR code.

Om alles in goede banen te laten lopen, blijven wij voorlopig vasthouden aan het online aankopen van tickets in onze ticketshop. Voor niet betalende kinderen dient u ook een ticket te bestellen, uiteraard tegen een nul tarief.
Het tonen van de QR code is NIET meer verplicht.

Tijdsloten

U kunt tijdens uw ticketaankoop de door uw gewenste aankomsttijd aangeven. Als het maximale aantal bezoekers is bereikt is de gewenste aankomststijd uitverkocht. U kunt dan een andere tijd kiezen. Op deze wijze zorgen wij voor spreiding, afstand en voorkomen we te grote druktes en kunnen wij er zorg voor dragen dat (ook al zijn coronamaatregelen vervallen) het bezoek voor iedereen fijn verloopt. Uw ticket is pas geldig vanaf de door u gekozen aankomststijd.

Anderhalve meter

Vanaf 25 februari is het houden van anderhalve meter afstand tot andere mensen NIET meer verplicht.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn NIET meer verplicht in onze Tropical Zoo.

Corona gerelateerde gezondheids klachten

Heeft u Corona gerelateerde gezondheidsklachten, dan kunnen wij u de toegang tot onze Tropical Zoo weigeren, ook al heeft u online een ticket gekocht.

Momenteel gelden de volgende RIVM maatregelen bij gezondheidsklachten:

  • Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis.
  • Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten.

Hooikoorts of corona?

De symptomen van hooikoorts en de symptomen bij het coronavirus kunnen erg op elkaar lijken. Wij vragen u dan ook om dit filmpje te kijken gepubliceerd door het RIVM om u zelf af te vragen of u last heeft van hooikoorts of wellicht het coronavirus te pakken heeft. Bij twijfel, blijf thuis.

Toiletten

Onze toiletten en de daar aanwezige contactpunten zullen met grote regelmaat worden gereinigd/gedesinfecteerd. Denk hierbij aan wastafels, kranen en deurklinken. Bij het
schoonmaken van de toiletten zullen wij deze afsluiten.


Measures

Even though most measures have been cancelled, some measures remain in force to make the visit go pleasant for everyone. Think of buying your ticket online, the presence of disinfection points, extra cleaning and well-trained staff. Of course we also need your cooperation to make sure everything runs smoothly. We count on you!

Access with an online ticket

In order to guarantee the maximum number of allowed visitors, we will for the time being only sell tickets online via our ticketshop. For non-paying children you must also order a ticket (of course at a zero rate).
Showing the corona pass is not necessary to visit our attractions.

Time slots

Tickets are valid for a fixed time slot. This way we ensure spreading of visitors. You can choose your desired time slot during your online ticket purchase. When the maximum number of visitors is reached, the time slot is sold out. You can then choose a different time. Your ticket is only valid from the starting time of the time slot.

One and a half meters

From February 25, keeping one and a half meters away from other people is no longer mandatory.

Mouth masks

Mouth masks are no longer mandatory in our Tropical Zoo.

Health problems related to the corona virus

If you have health problems related to the corona virus, we can refuse your entry to our Tropical Zoo even if you have bought a ticket online. When you purchase the ticket, we ask you to declare that you and the companionship with whom you want to visit Tropical Zoo have no health problems related to the corona virus.

Currently, the following RIVM (our National Institute for Public Health and Environment) measures apply to health problems:

  • Do you have a health complaints, such as a cold, runny nose, sore throat, mild cough or increase of the body temperature (up to 38 degrees Celsius)? Stay at home.
  • Do you have a cold and fever (above 38 degrees Celsius) and / or shortness of breath? Stay at home, this also applies when someone of your household has any of these health complaints.

Hay fever or corona?

Hay fever symptoms and coronavirus symptoms can be very similar. We therefore ask you to watch this video published by the BBC to ask yourself whether you suffer from hay fever or perhaps have caught the corona virus. When in doubt, stay home.

Toilets

Our toilets and contact points (such as the sinks, taps and door handles) will be cleaned and disinfected thoroughly and regularly. When the toilets are cleaned by one of our employees we will close the toilets. You can then use one of the toilets that is still opened. We will also reduce the capacity of our toilets in order to create more space between toilet visitors.

Parking

Also keep sufficient distance from other visitors in the parking lot, also when getting out- and in of the car.

Cookie instellingen