Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2020 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Attracties

Berkenhof Tropical Zoo is een super spannend uitje voor het hele gezin!

Goed of slecht weer, de attracties van Berkenhof Tropical Zoo bieden voor ieder wat wils.

Ontdek de meest kleurige dieren in de Tropical Zoo, ga ondergronds in de Fossielenmijn en ontdek mammoeten en sabeltandtijgers.
Sta oog en oog met reusachtige dinosaurussen in de Dino Expo.
In onze Natuurklas bieden wij leerzame lesjes voor jong en oud. Je mag hier zelfs een dier aanraken of vasthouden.....spannend!

Wie dan nog genoeg energie over heeft, kan nog even lekker klimmen en klauteren in de indoor Kids Jungle of het Buitenspeelbos.
(ook ideaal voor kinderfeestjes of schoolreisjes)

(papa’s en mama’s mogen natuurlijk ook even ontspannen in ons gezellige Restaurant of op ons sfeervolle tuinterras)

Berkenhof Tropical Zoo is al vele jaren op rij gekroond tot de leukste dagattractie van Zeeland volgens ANWB leden.

Klik hieronder voor meer informatie over onze attracties


Tropical Zoo

Welkom!

Tropical Zoo

Diep in de Kwadendamse jungle kom je allerlei dieren tegen. Ontdek slangen, toekans, kameleons, aapjes en nog veel meer


Fossielenmijn

Oer oud!

Fossielenmijn

Vanuit de Tropical Zoo loop je een donkere gang in... gaan we nu onder de grond? Ineens sta je in een donkere oude mijngang: 'De Fossielenmijn'.


Dino expo

Grrrrrr

Dino expo

Grrrrrrrrrrrrrrrr! Na de spannende tocht door de Fossielenmijn kom je ineens tussen reusachtige dino’s terecht. Van Stegosaurus tot de gigantische Tyrannosaurus rex, van dichtbij zijn ze te bewonderen. Durf jij met ze op de foto?


Natuurschool

Leer mee!

Natuurschool

Leer mee in Berkenhofs natuurschool en ontpop je tot een echte dierenkenner! In onze natuurschool waan je je een beetje in een echt biologie lokaal. Schedels, opgezette dieren, oude schoolplaten en dieren op sterk water.


Kids Jungle

Vet!

Kids Jungle

Klim als een aap door touwbruggen en klimtorens, spetter door de junglerivier en speel er gerust op los met allerlei zand en water speeltoestellen. De kidsjungle van Berkenhof Tropical Zoo is de aller spannendste speeltuin van Zeeland


Buitenspeelbos

naar buiten!

Buitenspeelbos

Vanaf nu kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen bij Berkenhof Tropical Zoo. Ook voor kinderfeestjes en schoolreisjes is Berkenhof Tropical Zoo het leukste adres in Zeeland.


Nieuw! Schatten zoeken

Wauw!

Nieuw! Schatten zoeken

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is al jaren geleden gestorven. Maar zijn hut staat er nog steeds. Vanaf het Pinksterweekend 2019 kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver.


Nieuws

Berkenhof Tropical Zoo en het corona virus

Als Berkenhof Tropical Zoo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en medewerkers om ze zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus, we hebben tal van voorzorgsmaatregelen genomen in overleg met de GGD, Gemeente, collega ondernemers en landelijke instellingen.


Paasprogramma 2020 bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.


Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Of is het misschien jouw grote droom om met exotische dieren te werken? Dan zoeken wij jou!