Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2020 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom jij ons gezellige team versterken?

Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Of is het misschien jouw grote droom om met exotische dieren te werken? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken:

MEDEWERKERS BEDIENING *

voor doordeweeks en/of het weekend/vakanties
(Vaste) uren in overleg mogelijk

Als gastvrouw/heer in ons bedieningsteam zet je je mooiste lach op en je beste beentje voor om onze gast een fijne middag of avond te bezorgen. Je bent spontaan, klantgericht en uiteraard een vrolijke noot richting je collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit o.a. het uitserveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen en afruimen van tafels. Wij serveren heerlijke lunchgerechten in ons sfeervolle restaurant of lekker in het zonnetje op ons tuinterras. Ook verzorgen wij allerlei feesten en partijen in onze feestzaal. 

Als medewerker bediening ben je minimaal 16 jaar.

Wij bieden een basissalaris wat boven de CAO ligt. Ook hebben wij voor vakantie/oproepkrachten een eigen bonussysteem ontwikkeld op basis van aantal gewerkte uren.

Het aantal uren is in overleg en naar jouw wensen in te vullen.

PARAVETERINAIR EN/OF DIERENVERZORGER FULL-TIME*

Is het jouw grote droom om te werken met exotische dieren zoals apen, ara's, kameleons, kaaimannen, gordeldieren enzovoorts?
Grijp dan nu je kans! Als dierverzorger van onze Tropical Zoo draag jij zorg voor een hoog dierenwelzijns en verzorgingsniveau van onze, meer dan zeventig soorten tellende, dierencollectie.
Ook zorg jij samen met je collega's voor een representatieve uitstraling van de dierenverblijven en vallen educatieve momenten voor onze bezoekers onder jouw takenpakket. 
Met een paraveterinair diploma krijg jij tevens de medeverantwoordelijkheid over de veterinaire handelingen en administratie binnen onze Tropical Zoo.

Als Paraveteriniar en/of dierenverzorger heb je minimaal een MBO niveau 4 diploma.

Wij belonen jou met een mooi en marktconform salaris.

Nieuwsgierig of interesse in één van deze vacatures? Neem dan gerust eens contact op of stuur je sollicitatie+ C.V. via:
 info@tropicalzoo.nl of 0113-649729


Nieuws

Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Of is het misschien jouw grote droom om met exotische dieren te werken? Dan zoeken wij jou!


Brons in de ANWB verkiezing van leukste uitjes van Zeeland!

Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme mag dit jaar de bronzen titel dragen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Zeeland 2020’. Vertegenwoordigers van Berkenhof Tropical Zoo ontvingen op 23 januari de bronzen award tijdens de uitreiking in Avonturenboerderij Molenwaard in Groot-Ammers.


Nieuw! Schatten zoeken

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is nu al jaren geleden gestorven. Maar zijn hut staat er nog steeds. Vanaf het Pinksterweekend 2019 kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver.