Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2020 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom jij ons gezellige team versterken?

Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Of is het misschien jouw grote droom om met exotische dieren te werken? Dan zoeken wij jou! Wij zoeken:

MEDEWERKERS BEDIENING *

voor doordeweeks en/of het weekend/vakanties
(Vaste) uren in overleg mogelijk

Als gastvrouw/heer in ons bedieningsteam zet je je mooiste lach op en je beste beentje voor om onze gast een fijne middag of avond te bezorgen. Je bent spontaan, klantgericht en uiteraard een vrolijke noot richting je collega’s. Je werkzaamheden bestaan uit o.a. het uitserveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen en afruimen van tafels. Wij serveren heerlijke lunchgerechten in ons sfeervolle restaurant of lekker in het zonnetje op ons tuinterras. Ook verzorgen wij allerlei feesten en partijen in onze feestzaal. 

Als medewerker bediening ben je minimaal 16 jaar.

Wij bieden een basissalaris wat boven de CAO ligt. Ook hebben wij voor vakantie/oproepkrachten een eigen bonussysteem ontwikkeld op basis van aantal gewerkte uren.

Het aantal uren is in overleg en naar jouw wensen in te vullen.

PARAVETERINAIR EN/OF DIERENVERZORGER FULL-TIME*

Is het jouw grote droom om te werken met exotische dieren zoals apen, ara's, kameleons, kaaimannen, gordeldieren enzovoorts?
Grijp dan nu je kans! Als dierverzorger van onze Tropical Zoo draag jij zorg voor een hoog dierenwelzijns en verzorgingsniveau van onze, meer dan zeventig soorten tellende, dierencollectie.
Ook zorg jij samen met je collega's voor een representatieve uitstraling van de dierenverblijven en vallen educatieve momenten voor onze bezoekers onder jouw takenpakket. 
Met een paraveterinair diploma krijg jij tevens de medeverantwoordelijkheid over de veterinaire handelingen en administratie binnen onze Tropical Zoo.

Als Paraveteriniar en/of dierenverzorger heb je minimaal een MBO niveau 4 diploma.

Wij belonen jou met een mooi en marktconform salaris.

Nieuwsgierig of interesse in één van deze vacatures? Neem dan gerust eens contact op of stuur je sollicitatie+ C.V. via:
 info@tropicalzoo.nl of 0113-649729


Nieuws

Berkenhof Tropical Zoo en het corona virus

Als Berkenhof Tropical Zoo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en medewerkers om ze zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus, we hebben tal van voorzorgsmaatregelen genomen in overleg met de GGD, Gemeente, collega ondernemers en landelijke instellingen.


Paasprogramma 2020 bij de Tropical Zoo

Op zoek naar een super leuk en gezellig uitje tijdens Pasen in Zeeland? Berkenhof Tropical Zoo en Restaurant is de juiste plek om Pasen te vieren met familie en vrienden! Er staat weer allerlei leuks en lekkers op ons programma. Klik snel eens verder voor alle activiteiten en ons Paasbuffet.


Kom jij ons gezellige team versterken?

Een druk seizoen, nieuwe ideeën en plannen. Daarom zoeken wij enthousiaste dames en/of heren die ons willen helpen om er iets moois van te maken. Ben jij een goedlachse heer of dame of een en zoek je een horecabaan met een geweldige balans tussen werken en vrije tijd in een gezellig team? Of is het misschien jouw grote droom om met exotische dieren te werken? Dan zoeken wij jou!