Jongen met slang
Kidsjungle 3
Trex
Restaurant 1
groene vlinder
rode kameleon
aap
toekan
roodoogkikker
gekko
honingzuiger
kidsjungle 1
kidsjungle 2
mammoet
mijn 1
mijn 2
schedels
monarch
overzicht zoo
restaurant 2
vlot
schildpad
slang
toerako
vlinder 2
Dino Expo
triceratops
vlinder 3
zwarte agame
vlinder 4
geschminkt meisje
Aap2
meisje kijkt naar hagedis
vlinder 5
Jip, Joella en Li Chen
Gordeldieren

Wilt u langskomen?

Bekijk de 2019 kalender.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat is er te doen?

Kijk snel eens in onze agenda en ontdek wat er zoal valt te beleven!

Voor (O)pa, (O)ma of begeleiders:

Beste (O)pa, (O)ma of begeleider,

Uiteraard hebben wij ook aan u gedacht en denken we graag een beetje mee om uw bezoekje aan Berkenhof Tropical Zoo tot een geslaagd dagje te maken.

Zo hebben wij bijvoorbeeld in de kidsjungle twee grote terrassen gemaakt die een perfect uitzicht bieden op de gehele kidsjungle.
U zult uw kinderen dus niet zomaar uit het oog verliezen. Ook kunt u natuurlijk in de Kidsjungle terecht voor een kopje koffie, een frisdrankje of een eenvoudige snack.
Ook in het Buitenspeelbos kunt u even lekker (in de zon) zitten met uitzicht op de kindjes.

Even lekker ontspannen? Hiervoor kunt u in Berkenhofs Restaurant terecht (tevens 100 terrasplaatsen bij mooi weer). Hier kunt een keuze maken van onze uitgebreide lunchkaart
Aan de tafels in het Buitenspeelbos is ook bediening, dus ook hier kunt u even lekker iets eten of drinken.

Ook willen we graag vertellen dat onze speelomgeving is goedgekeurd en gecertificeerd volgens de strengste normen en eisen en doen wij ons uiterste best om uw kind een veilige speelervaring te bieden.
Wel is het zo dat u als papa, mama, opa, oma, verzorger of begeleider verantwoordelijk bent voor de gedragingen van uw kind(eren) en daardoor mogen kinderen onze attracties uitsluitend betreden onder begeleiding van een volwassene (minimaal 1 volwassene per 6 kinderen). uiteraard houden wij zo nu en dan een oogje in het zeil, maar wij bieden geen permanent toezicht. 


speelkledingadvies:

Zowel de indoor Kidsjungle als het Buitenspeelbos zijn natuurspeelomgevingen met zand, water, planten en houten speeltoestellen.
Wij adviseren dus om schone kleren en een handdoek mee te nemen.

Let wel op:

Badkleding is toegestaan, maar is niet het jaar rond ons advies. Ook onze overdekte Kidsjungle kent een zomer en winter klimaat voor onze planten. In de zomer is het gemiddeld 24 graden, in de winter ongeveer 20 graden.
Het water in de Kidsjungle is natuurlijk, niet verwarmd bronwater. In de winter adviseren wij een t-shirt of dunne trui en een dunne broek om te spelen. Alle speeltoestellen zijn toegankelijk zonder in of door het water te moeten. Zwemmen is niet mogelijk vanwege de geringe waterdiepte van hooguit 20 a 25 cm. Bij ons treft u geen tropisch zwemparadijs, maar een natuurspeeltuin om te klimmen, klauteren, kliederen en spetteren.


Nieuws

Kerstbuffet 2019

De gezellige feestdagen komen langzaam dichterbij. Graag presenteren wij u ons Kerst programma 2019. Heerlijk eten, dieren bewonderen en de kinderen kunnen naar hartenlust spelen. Het kan allemaal bij Berkenhof Tropical Zoo & Restaurant.


Nieuw! Schatten zoeken

In een verscholen hoek van het buitenspeelbos staat de oude mijnwerkers hut van mijnwerker Jan. Mijnwerker Jan heeft hier lang geleden al heel wat mooie schatten gevonden, maar is nu al jaren geleden gestorven. Maar zijn hut staat er nog steeds. Vanaf het Pinksterweekend 2019 kun jij je ook ontpoppen tot een echte schatgraver.


Berkenhof Tropical Zoo weer het Leukste uitje van Zeeland

Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme mag zich dit jaar het ‘Leukste uitje van Zeeland’ noemen. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Zeeland 2019’.